Kijavíthatatlan hibát követett el a tetoválóművész a nő mellkasán

Kínos történet, sokba kerül ez még majd.

Tetoválást csináltatni felelős döntés, nem csak azért, hogy olyat varrassunk magunkra, amit biztos, soha az életben nem fogunk megbánni, hanem azért is, mert meg kell találni azt a művészt, akiben megbízunk, aki azt varrja fel, amire valóban vágyunk.

A 18 éves Jennifer McGee a mellkasára akart varratni pár pillangó mellett egy feliratot, azt, hogy „with pain comes strength”, azaz „a fájdalom erősebbé tesz”. El is ment, nagyon izgatott volt, és csak már mikor kész lettek, vette észre a fiatal nő, hogy a szöveg az lett: „with pain comes strenth”,

a fájdalom erősebé tesz.

Tehát egy betű, egy g kimaradt.

McGee azt írta az erről szóló TikTok-videónál, esélye sem volt közben szólni a tetoválóművésznek, mert a folyóírás miatt nehezen volt látható.

@jennifer_jalene okay sorry last one 😭#tattoofail #MaiselChallenge #fyp #viral #ShowUsYourDrawers #lmao #xyzbca #foryou #foryoupage ♬ original sound - :)

A hozzászólók közül többen is arra voltak kíváncsiak, most mit tesz, rátetováltat, vagy drága pénzért eltávolíttatja, amire McGee azt válaszolta:

Teljesen eltávolítom.

Több kommentelő viszont azt hozta fel, a tetoválónak meg kell kérdeznie, mielőtt felviszi a tetkót, hogy a sablon helyes-e, minden pont olyan, mint ahogy azt a kliens szeretné, vagyis McGee (is) hibázott.