Most éppen egy hamutartóba szerelmes a szexbábuval összeházasodó testépítő

Nem tud egykönnyen lehorgonyozni senki mellett sem.
Kapcsolódó cikkek

Jurij Tolocsko nem egy mindennapi szerzet. Tavaly elvett feleségül egy guminőt, Margót, de a szerelem nem tartott sokáig, mert mikor nejének technikai problémái akadtak és el kellett vinni szervizbe, hűtlenné vált, és megcsalta a nő fejű, csirke testű Lolával (is).

A kazah férfi azt állítja új életet kezdett és bejelentette válását korábbi kedvesétől. Azóta viszont egy klubban megismerte új szerelmét. Persze, nem egy táncost, az nem rá vallana. Hanem egy hamutartót.

Először csak egy fotózást szerveztem le vele, de aztán elkezdtem vonzódni iránta. Újra meg akartam érinteni, megszagolni. Imádom a brutális szagát, a fém érintését a bőrömön. Ez tényleg brutális

– írta Tolocsko az Instagramon , és azt is hozzátette: „Szeretem a történetét is, hogy nem új, hogy már sok embert kiszolgált és kiszolgál mind a mai napig”.

A férfi a Mirror beszámolója szerint azt is elárulta, hogy neki a tárgyak mindig is élők voltak, oylasmihez tudja hasonlítani, mint a hegedőművész és a 300 éves hegedűje kapcsolatát.

Tolocsko új szerelmét szeretné felszerelni egy művaginával is, hogy még bensőségesebb lehessen a kapcsolatuk.

Ok.