Eltörte az ujját, amikor megpróbálta levenni gyűrűjét, kórházban kötött ki

TikTok-oldalán örökítette meg a brit nő, milyen rosszul indult a napja.
Kapcsolódó cikkek

Senki sem szeretné úgy kezdeni a napját, mint az a brit TikToker, aki arra ébredt, hogy nem tudja leszedni a hüvelykujjáról a gyűrűjét, és végül a kórházban kötött ki, mert sikerült eltörnie a kezét, miközben különböző módszerekkel próbált megszabadulni az ékszertől. Mindezt persze TikTok-oldalán örökített meg, és a videóját 24 óra alatt már több mint hárommilliószor nézték meg.

A positivami néven ismert nő elmondta, hogy általában a másik kezén szokta hordani a gyűrűjét, de elalvás előtt úgy döntött, hogy változtat a rutinon, de ez végül nagy rossz eredményt hozott. A ujja annyira megduzzadt, hogy képtelen volt levenni róla az ékszert, pedig a barátjával több módszert is kipróbáltak, és elmondása szerint közben törte el az ujját, ami után már végleg lehetetlenné vált lehúzni a gyűrűt.

@positivami

How’s your Sunday going? ##foryou ##foryoupage

♬ original sound - ami ✨

A nő és a barátja végül kénytelen volt kórházba menni, miután az ujja kezdett bekékülni és belilulni, és egyszerre fájt és zsibbadt. Az őt ellátó orvosnak nem volt más választása, és levágta róla a gyűrűt, kezét pedig sínbe rakták. A nő elmondása szerint szerdán kell visszamennie, hogy megvizsgálják, egészen pontosan mi is történt az ujjával.