A Konyhafőnök VIP: Pokorny Liát teljesen kikészítette Palya Bea viselkedése

Végigüvöltötte vele a hajrát.
Kapcsolódó cikkek

Ahogy közeledik a döntő, úgy nő a feszültség A Konyhafőnök VIP versenyzőiben. Palya Beának ráadásul az is betette a kaput, hogy ő kapta meg az irányító szerepét a csapatban. A nyomás miatt káromkodva ordibált csapattársával, Pokorny Liával, aki eleinte próbálta nyugodtan kezelni a helyzetet, de a főzés utolsó perceiben nála is elszakadt a cérna, mert nem értette, hogy társa miért nem igyekszik a feladattal.

Kapcsolódó

Megfordult a fejemben, hogy ő egyszerűen így lázad. Lázad a helyzet ellen, lázad ellenem. Egyszerűen lekapcsolt mindenről. Nem tudtam mást csinálni, mint tolni bele, hogy megfogod, rakod, csinálod. Ez az egy dolog volt a kezemben, hogy az utolsó pillanatig nyomni fogom. Kész

– mondta Pokorny Lia.

Palya Bea aztán elmondta, hogy mit érzett főzés közben és miért hagyta figyelmen kívül Lia kéréseit.

Ahogy én elkezdtem tálalni, az én eszközöm a Lia bombái ellen az volt, hogy kizárom, amit én nagyon ritkán csinálok. Tök jól esett volna a Liától, ha ebben a kalapálásban van egy olyan mondat, hogy meg fogod tudni csinálni. Egyáltalán nem bíztam magamban, össze voltam zuhanva és az esett volna jól, ha úgy nyomnak, hogy közben érzem, hogy szeretnek.