Pumped Gabo: Én is voltam gyíktestű

Egy YouTube-os komment egész komoly vitát indított el.

Pumped Gabónak van egy YouTube-csatornája, ahol az a nagyon természetes jelenség ütötte fel a fejét a kommentszekcióban: valaki beleszállt egy picit a celebbe, mondván, biztos, hogy nem tisztán hozott össze ekkora izomzatot.

Kritika:

Pumped válasza:

Ennyivel nem ért véget a történet, Pumped aztán Instagram-sztorikban folytatta a történet további részét, összegezve a YouTube-on leírtakat. Mint azt sztorijában felfedte, csak segíteni akar mindenkinek, de ha ez valakinek nem okés, kövesse csak ki:

Nem célom átbaszni senkit. Szeretem, amit csinálok. Imádom. Úgy érzem, valami értelmes dolgot csinálok. Segítek titeket a tudásommal, tapasztalatimmal. Nem tudok mindenkit egyenként meggyőzni az igazamról, a hülyékkel és hitetlenekkel nem akarom felvenni a harcot

– kezdte, majd a következő sztoriban mutatott magáról egy fotót, amin tizenhét évesen, baltával a kezében pózol a Tescóban. Szerinte a kritizálás helyett tenni kell magunkért:

Itt hat hónapja edzettem. Ne hasonlítsd valaki tizedik fejezetét a te első fejezetedhez. Látod, én is voltam gyíktestű. Nem baj, ha jelenleg még te is az vagy. Csak csináld és ne pofázz. Csináld!

– írta.

Mármint így csináljátok lehetőleg:

Itt pedig Pumpedet olvashatjátok a baltás képet nézegetve:

Kiemelt kép: Instagram.com/pumped_gabo