Az Év Tanára díj nyertese többször is orális szexben részesítette egyik tanítványát

A 36 éves texasi nő ellen vádat emeltek.
Kapcsolódó cikkek

Letartóztattak egy 36 éves tanárnőt az amerikai Texas államban, miután kiderült, hogy legalább két alkalommal orális szexben részesítette egyik középiskolai diákját az osztályteremben – jelentette a helyi sajtó. Az eset alig fél évvel azután történt, hogy a tanárnőt megválasztották az Év Tanárának.

A beszámolók szerint Randi Chaverrit kedden tartóztatták le, miután önként jelentkezett a hatóságoknál. A nő a 25 ezer dolláros óvadék kifizetése után szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vád ellen.

Chaverrit „diákkal folytatott illetlen viszonnyal” vádolják. A helyi rendőrség szerint a Round Rock középiskolában háztartástant (amerikai terminussal: családi és fogyasztói tudományt) tanító nő többször is felhívta egyik diákját, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek. A fiú elmondása szerint a tanárnő kétszer is orális szexet folytatott vele az iskolai osztályteremben.

A tanárnőt az iskola azonnal feljelentette a rendőrségen, amint tudomást szereztek az esetről, és egyben ki is tiltották az iskola területéről. Chaverri másnap felmondott munkahelyén.

A kiemelt képen Randi Chaverria. Fotó:Williamson County Sheriff’s Office