Carly Rae Jepsen egy rakás kardot kapott már a rajongóitól

A popsztárt elhalmozzák kardokkal a rajongói.

Felmerülhet a kérdés a kedves olvasóban, hogy Carly Rae Jepsen, a kanadai popsztár, aki olyan slágerek miatt lett ismert, mint a Call Me Maybe, vagy az I Really Like You, de emellett több kritikailag is elismert lemez áll mögötte, miért kap a rajongóitól folyamatosan kardokat? A kérdés jogos. Minden 2018 januárjában kezdődött Tumblr-en, amikor egy felhasználó kiírta a következőt:

Petíció azért, hogy Carly Rae Jepsen kapjon egy kardot, mert szeretem őt és szerintem kellene neki egy.

A poszt hatalmas népszerűségnek örvendett, végül mém lett belőle, aztán odáig ment ez a netes vicc, hogy amikor az énekesnő a Lollapalooza fesztiválon lépett fel, az egyik rajongójától kapott is egyet. Ezen felbátorodva pedig elkezdték elhalmozni koncertjein a rajongói kardokkal, felfújhatóval, fémmel, mindenfélével.

A Buzzfeed most készített egy videót, amiben bekötött szemű rajongókat lep meg, akik arra készülnek, hogy farkasszemnéző versenyben vesznek részt, ami meg is történik, csak arra nem számítanak, hogy a kedvencükkel versenyeznek. Aztán miután valamelyikőjük pislog, feltehetnek egy kérdést is a sztárnak, az egyik például az volt, hogy mi volt a legfurább dolog, amit rajongótól kapott koncerten. Természetesen kard a válasz, Jepsen elmondja, hogy mostanra már egy csomót kapott belőle, az egyik fém darabot haza is vitte a turnémenedzsere. Az énekesnő elmondja, hogy küldött neki felvételt róla, ahogy a reptéren becsomagolják és felpakolják, megjegyezve, hogy bár tűt nem lehet felvinni repülőgépre, kardot úgy tűnik, hogy igen.

Kiemelt kép: Tim Mosenfelder/Getty Images

Címkék: carly rae jepsen