Felmondott, és most betegre keresi magát termékek tesztelésével

Mindenről elmondja a vicces, de őszinte véleményét, kétmillióan követik.
Kapcsolódó cikkek

Antonella Brollini egy Manchesterben élő nő, aki nemrég még egy háziorvosi rendelőben dolgozott recepciósként. Csakhogy azóta beszippantotta a közösségi média.

A 45 éves anya gyakran elolvasta a Facebookon barátai véleményeit egy-egy termékről, szolgáltatásról, és mindig azon gondolkodott, hogy ezeket a kritikákat meg lehetne írni kreatívabban is. A YouTube-os termékismertetőktől pedig végképp elunta az agyát. Gondolta, kipróbálja ő is a műfajt. A Sun szerint úgy kezdődött az egész, hogy Antonella egy ismerősével fogadott, hogy sok like-ot fog kapni arra a videóra, amiben egy szájfényt mutat be viccesen.

A filmnek óriási sikere lett, Antonella pedig azóta Uncensored Reviewer (Szókimondó Kritikus) néven közösségimédia-sztár lett.

Bugyitól virslis tekercsen át a wc-illartosítóig mindenféle termékről elmondja a véleményét – olykor nyomdafestéket nem tűrő szavak használatával.


Az oldalain (Facebook, Instagram stb.) összesen több mint 2 millióan követik. Az orvosi rendelőt otthagyta, ma már csak a termékismertetőkből hat számjegyű összeget keres (fontban értve természetesen).

A siker nyomán felkérést kapott BBC-s műsorokra, emellett rendszeresen ír ausztrál, új-zélandi lapokba. A cégeknek persze nem mindig tesz szívességet, hiszen kritikái nemcsak viccesek, de kíméletlenül őszinték is.

 

Botrány lett az amerikai youtuber szupermarketes videójából
Igazgatónak adta ki magát, „kirúgott” több alkalmazottat.