Csobot Adél néha vágyik a gyerekei előtti életére

Két pici mellett, néha Istenes Bencéhez sincs már türelme.
Kapcsolódó cikkek

A 24 éves énekesnő nem bánja, – sőt, kifejezetten ezt szerette volna – hogy fiatalon lett anya, de elismeri, hogy nem könnyű az élet két kisgyerekkel. Néha szeretne visszamenni oda, amikor csak magáért tartozott felelősséggel és ezt nem szégyelli.

Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam, vagy arra a férfira, aki Bence volt életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen. Hihetetlenül spontán történésekre, amelyek most már csak ritkán léteznek. De, lehetek őszinte? Nincs lelkiismeret-furdalásom, nem szeretnék haragudni magamra azért, mert vannak ilyen gondolataim

– kezdte blogjában Csobot Adél.

Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével. Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni.

Istenes Bence passzolta az idei Survivort is
A német X-Faktor után mégegy műsort kihagy idén.

A fentiekkel Istenes Bence is egyetért, aki már a Blikknek részletezte a nehézségeket, amivel meg kell birkózniuk.

Rettentően hiányoznak a spontán programok, hiszen, ha megyünk valahova, mindent meg kell előre tervezni, majd utána százszor átszervezni, igazodni a gyerekek alvásához, evéséhez. Amikor pedig lenne pár szabad percünk kettesben, akkor – ahogy Adél is írja – jellemzően bezuhanunk az ágyba, olyan fáradtak vagyunk. Bármennyire is próbálunk figyelni arra, hogy kettesben is töltsünk időt, a két gyerek és a munka mellett ez szinte kivitelezhetetlen, csak pár havonta tudunk elmenni Adéllal vacsorázni, arra pedig már nem is emlékszem, hogy moziban mikor voltunk legutóbb.

Kiemelt kép: Instagram/@adelcsobot