A barátnőmből lett a férjem

Leszbikus párként kezdték, de már mint férj és feleség keltek egybe.

Egy házaspár azt mondja, bármi is legyen a másik neme, akkor is szeretik egymást. Mindezt azután, hogy egyikőjük nőből férfivá operáltatná magát – írta a Barcroft TV.

Tay és Anayah Kennedy gyerekkoruk óta egy párt alkotnak, de amikor elkezdtek randizni, még mind a ketten nők voltak. Nemrégiben pedig összeházasodtak, mint egy nő és egy férfi, miután a 22 éves Tay már egy éve hormonpótló terápiára jár, és a közeljövőben szeretné átműtetni magát.

A 19 éves Anayah állítja, neki teljesen mindegy, mi a neme a férjének, a nemétől függetlenül örökre szeretni fogja.

Ugyanannyira vonz Tay, mint férfi, és mint mikor még nő volt, talán csak még jobban. Tényleg nem igazán jelent ez nekem semmiféle különbséget. Ugyanazt az embert szeretem

– nyilatkozta Anayah.

A jelenleg Jacksonville-ben élő pár egy pizzázóban ismerkedett meg, ahol mind a ketten alkalmazottak voltak. Tay-nek korábban is barátnői voltak, az akkor 14 éves Anayah-nak viszont csak barátai. Öt éve vannak együtt.

Egyikőjük családja sem lepődött meg igazán, hogy összejöttek, Tay családja is mindössze a közöttük levő nagy korkülönbségen.

Tay sosem volt igazán csajos, szóval nincs nagy változás

– meséli a feleség. Tay 18 éves volt, mikor realizálták, igazából ő nem leszbikus, hanem transznemű férfi, de már hatéves korában azt érezte, hogy rossz testbe született, férfi ruhákat is hordott. 18 éves korában el is döntötte, hogy kezelésnek veteti alá magát, de akkor az orvosa azt kérte tőle, hogy igaz, hogy 18 éves kortól legális, de várjon még 21 éves koráig, ő pedig így is tett.

Ugyanebben az évben, Anayah szülinapján összeházasodtak, mint egy férfi és egy nő a városházán, családjuk és barátaik körében. De azt tervezik, hogy egy nagyobb esküvőjük is lesz 2020-ban, szintén a nő szülinapján.

Tay az elmúlt egy évben hormonpótló terápián van, azóta mélyült a hangja, szőr borítja szerte a testét, arcát borotválnia is kell.

Egy másik hatás a testszag. Ez szerintem a legrosszabb. Olyan a szagom, mint egy 13 éves fiúnak reggelenként

– mondta Tay, aki először a melleit szeretné eltávolítatni.

Fontos nekem, hogy átessek a műtéteken, mert boldog szeretnék lenni. Úgy szeretném érezni magam, mint az ember, akinek születhettem volna, nem annak, akinek születtem.

Anayah-nak viszont mindegy, elvégezteti-e a beavatkozásokat a férje:

Nem érdekel, mit csinál. Akár bohócként járhatná az utcákat egész nap. Akár befesthetné az arcát narancssárgára, a haját pedig fehérre. Nem érdekel. Nincs ennek semmilyen jelentősége nálam.

Kiemelt kép: YouTube/Barcroft