A Kylie Jenner rekordját megdöntő tojás gyorsan mémmé vált

Beindult az internet rá, és viccesen reagált rá.

Mint arról írtunk, egy tojás szégyenteljes módon megalázta az Instagram királynőjének kikiáltott Kylie Jennert azzal, hogy megdöntötte rekordját. Korábban Jenneré volt a legtöbbet lájkolt fotó a platformon, de egy tojásról készült kép megelőzte, sőt, mostanra közel megduplázta a korábbi rekordot.

Kylie Jennert csúnyán megalázta egy tojás
Kylie Jenner legnagyobb ellensége mostantól: egy tojás.

Az internet pedig gyorsan felkapta és viccesen reagált. Jimmy Kimmel műsorának hivatalos Instagram-fiókja például a 10 éve és most trendet lovagolta meg vele, aminek lényege, hogy emberek két fotót posztolnak magukról, az egyik 10 éve, a másik most készült.

Volt, aki elképzelte, hogy a botrányos YouTube-sztárokról dokuszériát készítő Shane Dawson milyen videót csinálna a tojással.

Legendás albumborítókba is beillesztették a világhírnévre szert tevő tojást.

Volt, aki azt képzelte el, hogyan fog reagálni Kris Jenner, amikor meglátja, hogy már nem lánya fotója a legnépszerűbb Instagramon.

És hogyan próbálja meghackelni a tojás felhasználó fiókját, hogy törölje a fotót és újra lánya fotója legyen a legnépszerűbb.

Volt, aki a kormány leállása kapcsán viccelődött azzal, hogy ez az egész kirántja az amerikaiakat a problémáikból rövid időre.

Volt, aki pedig azzal viccelődött, hogy alig várja, hogy a tojás influenszerré váljon, és elkezdje árulni ugyanazokat a rémes fogyasztó termékeket, mint a Kardashianok,

Meg olyan is, aki megjegyezte, hogy alig kezdődött el az év, és egy tojás már most többet ért el, mint ő.

De akadtak megoldások arra is, hogy honnan jött a tojás.

Kiemelt kép:  Theo Wargo/Getty Images, Huffington Post

Címkék: kylie jennertojás