Ariana Grande megkérte rajongóit, hogy ne zaklassák az exét

Pete Davidson rengeteg támadást kap online és nyilvánosan is.

A nyár mémje határozottan Ariana Grande és a Saturday Night Live-ból ismert Pete Davidson kapcsolata volt, ami gyors eljegyzéssel, majd gyors hirtelenséggel ért véget nem olyan rég.

Ariana Grande és Pete Davidson kapcsolata az év vicce volt
Öt hónap alatt volt itt eljegyzés, összeköltözés, örökbefogadás és túl sok intim információ. A kaput Grande exének halála tehette be.

Grande rajongói viszont azóta is zaklatják Davidsont, a komikus állítása szerint az elmúlt hónapokban folyamatosan a céltáblája volt a popsztár rajongóinak, bár eddig próbált csendben maradni az ügyben, mostanra viszont megelégelte. Mint Instagramon írta:

Eddig csendben maradtam. Soha nem említettem senki nevét, nem mondtam senkiről semmit. Próbálom megérteni, hogy amikor valami történik egy sráccal, akkor az egész világ miért kezdi el rögtön szídni bármiféle tény vagy háttérinfó nélkül.

Beszélt arról is, hogy mennyire nehéz ez az időszak neki a mentális betegsége miatt.

Kilenc hónapja zaklatnak és gúnyolnak online és nyilvánosan. Azért beszéltem a bipoláris zavaromról és a szuicid hajlamaimról, hátha az emberek picit érzékenyebbek lesznek rá, és reméltem, hogy segít gyerekeknek, akik nem akarnak létezni, akárcsak én. Csak szeretném, ha tudnátok, nem számít, milyen keményen próbál rávenni az internet, vagy bárki, hogy megöljem magam, nem fogom.

Ezek után Grande is gyorsan reagált, megosztva exe üzenetét egy Instagram-sztoriban, hozzáfűzve a következőt:

Tudom, hogy tudjátok már ezt, de úgy éreztem, emlékeztetnem kell a rajongóimat, hogy legyenek kedvesebbek másokkal. Én semmi mást nem bátorítok, csak megbocsátást és pozitivítást. Fontos nekem Pete és az egészsége. Kérlek legyetek kedvesebben másokkal, még az interneten is. A saját hibáimból megtanultam, hogy ne legyek hirtelenreagálású az interneten, fogalmatok sincs, ki min megy éppen keresztül, bármit is prezentál nyilvánosan.

Az énekesnő ezután jelezte, hogy abszolút szent a béke köztük és jó kapcsolatot ápol exével.

Mindig is nagyon szeretni fogom őt és ha bármi más következtetésre is jutottatok a mostani munkásságom alapján, hatalmasat tévedtek.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images for American Express