Whitney Houston drogokkal teli fürdőjéről készült fotóra költött 23 milliót Kanye West

A képet albumborítónak szánja és meg is mutatta.

Egyre nehezebb jelzőket találni Kanye West munkásságára. Nem sokkal azután, hogy boldogan kiállt Donald Trump mellett, illetve olyanokat nyilatkozott, hogy a rabszolgaság tulajdonképpen a feketék döntése volt, újabb olyan dolgot tett, amire nincsenek szavak. Most épp milliókat költött egy fotóra, hogy az lehessen Pusha T, Kanye West által producált új albumának borítója. A kép 2006-ban készült Whitney Houston fürdőszobájában, és a mosdó körül drogok láthatók. A fényképet ha minden igaz, a 2012-ben elhunyt énekesnő egyik családtagja készítette.

A People azt írja, a rapper Pusha T egy tévéshow-ban beszélt arról, hogy Kanye West egyik pillanatról a másikra változtatta meg az album borítóját a fenti képre, amiért 85 ezer dollárt, vagyis több mint 23 millió forintot fizetett. A rapper azt mondta, Kanye West úgy fogalmazott, hogy az embereknek ezt a képet kell látniuk, miközben az albumot hallgatják.

Egyébként nem ez az első alkalom , hogy láthatjuk a Whitney Houston fürdőszobájáról készült fenti fotót, azt ugyanis 2006-ban már lehozta egyszer a National Enquirer.

Kiemelt kép: Scott Dudelson/Getty Images