Détár Enikő: Ottmaradtam az első férfi oldalán, aki érdekelt

Pedig válása után belekóstolt az egyéjszakás kalandokba.
Kapcsolódó cikkek

Meglepően békésen zajlott válása Rékasi Károllyal, ennek már több éve, azóta egy másik férfival él együtt új házban, távol a város zajától. A Blikk megkérte, hogy emlékezzen vissza életének nehéz időszakára, így válásáról mesélt Détár Enikő.

Közel 30 éves kapcsolat után vált el a pár, ezután voltak rosszabb időszakai a színésznőnek, de a depresszióba sosem csúszott bele.

Egyéjszakás kalandban is volt részem, csak aztán más irányba vitt a karmám. A válás közben viszont az járt a fejemben, hogy belevetem magam az életbe a hervadó bájaimmal, hiszen anyu nyugdíjasan is mindig több telefonszámmal tért haza az IBUSZ-utakról. Aztán ott maradtam az első férfi oldalán, aki valóban érdekelt, és úgy tűnik, én is őt.

Mióta újra hosszabb kapcsolatban él, óhatatlanul összehasonlítja a kettőt, bármennyire is nem tartja jó ötletnek:

Ebből a szempontból én sem vagyok kivétel, de mivel mára beláttam, hogy én sem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem az, amikor ez a hangulat megtalál, most már mindig mosollyal nyugtázom, és elsuttogom magamban Rezovits Paula legendás monológját: Miért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül!

Kiemelt kép: MTI / Szigetváry Zsolt