Mutatjuk a videót, ami miatt letiltották az Instagramról azt az olasz politikust, aki orális szexet ígért minden szavazójának

Politikai üzeneteket osztott meg, de nem emiatt tiltották le.
Kapcsolódó cikkek

Arról egylőre nem sok hír van, hogy a 28 éves politikai pályára kívánkozó modell hogyan áll a 19 millió szavazó kielégítésével, de azt már tudjuk, hogy szívesen megismerkedett volna azzal a férfival, aki bionikus pénisszel veszítette el a szüzességét.

Paola Saulino azzal vált híresség, hogy annyira ellenezte az azóta megbukott miniszterelnök, Matteo Renzi által javasolt alkotmányos reformterveket, hogy felajánlotta: mindenkit orális örömökben részesít, aki a népszavazáson nemmel voksol.

A nem mindennapi politikai aktivista most azzal borzolta a kedélyeket, hogy Instagramra egy olyan videót töltött fel, amelyet kénytelenek voltak törölni a moderátorok. Bár a felvételeken nem történik semmi konkrét szexuális akt, de az üzenet egyértelmű. És itt most nem a politikai üzenetre gondolunk:

Saulino persze azt gondolja, hogy az Instagram azért blokkolta a profilját, mert az általa közvetített politikai üzenetek befolyásolhatnák a most vasárnap megrendezett választásokat.

Attól félnek, hogy befolyásolhatnám a választást azzal, ha rendeznék még egy orál túrát.

Írta a politikus.

Mirror