Aradszky özvegye az utolsó beszélgetésükről mesélt

Az elhunyt énekes neje egyre rosszabb állapotban van.
Kapcsolódó cikkek

A táncdalénekes október 8-án, vasárnap este hunyt el, ami nagyon megviselte az unokáit és feleségét. Az özvegy azóta egyre rosszabb állapotban van. Lefogyott, hiszen nem bír enni és aludni sem képes.

Nem tudom, hogy fogom bírni a szombati megemlékezést a Fradi-meccs elején és a jövő szombati búcsúztatást. Nem akarok összeroppanni, de nehéz

– kezdte a Blikknek Aradszky László felesége, aki azt is nehezen viseli, hogy az utóbbi hetekben megváltozott a szerepe.

Mi a Lacival úgy képeztünk egy egészet, hogy én az árnyékból segítettem, míg ő a fényben állt. Most nemcsak azzal kell szembesülnöm, hogy a másik felem nélkül maradtam, hanem azzal is, hogy ki kell lépnem a fényre, amit sosem szerettem.

Aradszky László családja egy-egy szál sárga liliomot kér a rajongóktól
Október 28-án a Szent István-bazilikában tartják a temetési szertartást.

A 82 éves Aradszky László hirtelen szívleállás miatt, saját otthonában ment el, testére neje talált rá, amikor át akarta hívni a másik szobába, hogy a tévé elé ültesse.

A Sztárban sztárt néztem, és akkor következett a Horváth Tamás produkciója. Poór Pétert mímelte, aki régi barátunk, szólni akartam Lacinak, hogy ezt ne hagyja ki

– idézte vissza az özvegy, aki hét órakor még együtt vacsorázott férjével. Az utolsó beszélgetésükre is emlékszik:

Hétkor még együtt vacsoráztunk. „Jaj, Éva, ez megint nagyon finom volt” – mondta, és onnan ment a komputeréhez. „Ne gépezzél! Most már pihenjél!” – szóltam utána, és az ajtón keresztül hallottam, ahogy kedvesen visszaszólt. „Nem, nem.”

 

Kiemelt kép: TV2

Címkék: aradszky lászló