Van 5 tippünk Hajdú Péter számára

Hajdú alig pár napja regisztrált Instagramra, máris követi az íratlan szabályokat, csücsörít, ügyesen pózol. Viszont vannak ötleteink, hogyan fejlődhetne tovább.
Kapcsolódó cikkek

Hajdú Péter alig pár napja regisztrált az Instagramra, de máris több mint 9 ezren követték be. Ahogy jönnek a lájkok, Hajdú úgy fejlődik, és követi az íratlan Insta-szabályokat, villámgyorsan tanulja a sikeres szelfiket. Ha megnézzük a két napi termését, feltűnik a változás. A csücsörítés már egész jól megy, de van hova fejlődni.

1. Több filter

Bár örülünk, hogy Hajdú Péter a természetesség híve, érdemes a legnagyobbaktól tanulni. Úgy használni a plusz filtereket, hogy a követők észre se vegyék.

2. Több snapchates filter

Hajdúnak vagy nincs Snapchate, vagy csak mi nem tudunk róla. Mindenesetre várjuk a virágokat, állatfejeket, és elváltoztatott hangú videókat.

3. Instasztorik

Elengedhetetlen egy profi számára. Ott aztán rajzolhat az ember a képekre, készíthet hosszabb, rövidebb videókat. Lsd.: Vajna Tímea.

4. Kajafotók

Kötelező. Ajánlott hashtag: #foodporn, esetleg #mutimiteszel. Egy kis inspiráció.

5. #napom

Szabályok: gondosan beállított tárgyak egy lehetőleg tiszta és világos felületen. Ne legyen túl szimmetrikus a kompozíció, a kommentelők gonoszak, még a végén kiszúrják, hogy nem spontán pillanatról van szó. Inspiráció.

(ha van a képen egy kis reklám, annál jobb)

+1. Eat healthy

Ha Hajdú Péter igazán nagy király akar lenni az Instán, akkor megmutatja az egészségtudatos énét is. Ennek feltétele, hogy bizonyos időközönként feltesz egy tál müzlit/zabkását/chiapudingot. A feltéteket mindenképp párhuzamos, precíz sorokban kell elhelyezni. Valahogy így.