Manikűrrel akarták megalázni Gáspár Evelint

Nemrég írtunk arról, hogy Gáspár Evelint nem veszik fel sehova dolgozni, a ma reggeli Mokkában pedig néhány negatív tapasztalatát is megosztotta.
Kapcsolódó cikkek

– Szia, tök jól nézel ki! – Köszönöm. – Szívesen!

– ezzel a Pachmann-Gáspár párbeszéddel indult a péntek reggeli Mokka adás, ezután viszont egy szomorúbb téma következett: Gáspár Evelin munkakeresési megpróbáltatásairól mesélt. Megtudtuk, szeptemberben kezdődött az egész, amikor miután három hétig dolgozott egy marketinges cégnél, egy Facebook-üzenetet írtak neki, hogy köszönik szépen, de nem szeretnének vele tovább együtt dolgozni.

Burkoltan le volt írva a dolog, az, hogy nincs rám szükség.

– mondta Gáspár, amire Serfőző Krisztina is felkapta a fejét és felhívta a figyelmét, hogy ez az indok és a származása az ég és föld.

Decemberben egy szépségszalon kereste meg, hogy legyen náluk recepciós, ugyanis az odavonzaná a vendégeket. A próbanap után azonban közölték fele, hogy mégsem vele képzelik el a jövőt és

kárpótlásul azért, hogy rájuk fecsérelte az egész napját, felajánlottak neki egy ingyen manikűrt.

Pachmannban maradtak kérdőjelek, ezért a biztonság kedvéért visszakérdezett:

Mármint egy manikűrös kezelést vagy egy manikűrös állást?

(Természetesen előbbi.)

Hiába van két felsőfokú nyelvvizsgám, tanultam Luxembourgban és járok most is egyetemre, ha egy cigány dolgozni akar, nem dolgozhat

– mondta.

Később kiderült, Gáspár jelenleg a Magyar Afrika Társaságnál dolgozik, ahol egyébként jól érzi magát. Itt egy kicsit meginogott a műsor címe (Származása miatt nem kap munkát), ugyanis

Utóbbit egyébként senki nem írta le egyértelműen, de a lány a tartalom mögé lát és ha leírnák a munkáltatók, az nekik lenne kellemetlen.

Ezután jött a Mokka történetének egyik legfurább kérdése Pachmanntól:

Általában véve egyébként, hogy ha mondjuk nem munkát keresel, csak úgy mész az utcán, akkor is tapasztalsz előítéleteket?

Serfőző Krisztina is hozzászólt, ő azt akarta közölni Gáspárral, hogy

ő egy nagyon csinos lány, nagyon szépen van felöltözve, ha ránéz az ember, semmi probléma nincs vele. Az pedig természetes, hogy valahol kellünk, valahol nem.

Az egész műsor megtalálható itt lent.