Hajdú Pétert nem hívták meg Szabó Zsófi esküvőjére

Ezt az Esti Frizbiben árulta el három kislánynak, akik tönkrement házasságáról is kérdezték a showmant.
Kapcsolódó cikkek

Vasárnap este tér vissza a képernyőre Hajdú Péter az Esti Frizbivel, csak éppen nem a TV2-n, hanem az ATV-n. A műsor struktúrján nem igazán változtattak, így megmaradt a cukiságnak szánt gyerekszájblokk is, melyben Hajdú három kislány véleményét kérdezi az aktuális kérdésekről.

A hétvégén adásba kerülő Frizbiben a showman arról panaszkodott a gyerekeknek, hogy kisebbik gyermekük keresztanyja, Sarka Kata barátnője, Szabó Zsófi nem hívta meg luxusesküvőjére, majd arról kérdezte a kislányokat, hogy szerintük ennek mi lehet az oka. Hajdú azt is megemlítette, hogy bár ő nem kapott meghívót, felesége, aki már nem sokáig a felesége, és gyerekei részt vehettek a luxuslagzin. Az esküvőről egyébként azért tud az országban nagyjából mindenki, az is, aki nem nézte soha a Jóban-Rosszban című sorozatot, mert kiderült, hogy Rogán Antal és családja helikopterrel érkezett a jeles eseményre.

A feltett kérdésre a gyerekek nyilván nem igazán tudtak válaszolni, de azonnal

keményen bekérdezték, hogy mi az oka annak, hogy Sarka elhagyta Hajdút.

Erre viszont a műsorvezető nem akart válaszolni, amire a lányok kedvesen és megértően reagáltak, és megnyugtatták Hajdút, hogy ha nem akar, nem kell beszélnie a szakításról.

Fejlécfotó: ATV