Megvannak a Nyerő Páros győztesei

Véget ért az RTL Klub celebrealityje, amiben elképesztő fölénnyel Peller Anna és Lukács Mikike győzedelmeskedett.
Kapcsolódó cikkek

Többhetes összezártság, rázósabbnál rázósabb feladatok, és egyre növekvő feszültség után véget ért az RTL Klub celebrealityje. A Nyerő Páros utolsó, immár élő adásában a fináléba jutó két páros, Peller Anna és Lukács Miklós, és Valkó Eszter és Radócz Péter várta nézők szavazatait, miközben a játékból Sebestyén Balázs vezetésével és a már kieső párok részvételével visszaidézték – és persze kibeszélték – az eddig történteket. Többek közt Kabát Peti is bocsánatot kért Annától, Szabó Zsófi pedig igyekezett kimagyarázni azt, hogy miért is nevetett a roppant kínos incidensen.

A két döntős párosnak persze még egy utolsó játékban is meg kellett küzdeni egymással. Az emlékbányászat nevű feladatban a férfiaknak jégtömbökből kellett időkapszulákat kiszedniük, amelyekben különböző összegek szerepeltek. Annak megfelelően pedig a pár női tagjának kellett egy-egy műsor korábbi pillanatát felelevenítő kérdésre válaszolni. A fordulót Annáék nyerték, így a gondosan gyűjtögetett pénzösszeg részükről már három és félmillió forint fölé emelkedett.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az utolsó rész elején a korábban már kiesett párosok mondták el véleményüket arról, hogy szerintük ki érdemelné meg jobban a fődíjat. Gergely Róberték Annáékra, Kabát Petiék Eszterékre, Király Petiék Annáékra, Pumped Gabóék Annáékra, Szabó Zsófiék Eszterékre, Papp Gergőék pedig Annáékra adták a voksukat.

A finalisták kortesbeszédei után aztán végre a nézők döntésére is fény derült. Ennek értelmében pedig a játékot toronymagasan – a szavazatok 92,4 százalékával! – Peller Anna és Lukács Mikike nyerte meg.