Miley Cyrus: Amíg emberek éheznek, nem megyek többet a vörös szőnyegre!

Októberi címlapjára tette Miley Cyrust az Elle. Ez már nem az első alkalom volt, viszont a kacsolódó interjúból számos olyan dolog kiderül, amit eddig nem tudtunk az énekesnőről.
Kapcsolódó cikkek

Bár Myrus még csak 23 éves, elég sok minden volt már: a Disney tette híressé, később a legtöbb lemezt eladó énekes lett belőle, aztán twerkelt egy jót a színpadon, majd Instagramon mutogatta a színesre festett hónaljszőrét. Bár elég sokszor szerepel a magazinok címlapjain, kevesen tudják róla, hogy

van egy Happy Hippie névre hallgató alapítványa, ami fedél nélküli LMBTQ fiataloknak segít.

Fiatal kora ellenére felkérték, hogy a Voice-ban legyen a versenyzők egyik mentora – a Hannah Montana 2011-es vége óta ez az első alkalom, hogy tévében szerepel. A magazin interjújából kiderül, hogy utálja, ha az emberek álnokok, egy éve pedig úgy döntött, újságírókkal csevegés helyett inkább saját maga osztja meg az életét az emberekkel az Instagram-képein keresztül. A posztjai egyébként elég változatosak: a munka mellett találhatóak fotók állatokról, de a politikát sem mellőzi.

Forrás: Instagram / Miley Cyrus

Az Elle-lel most mégis kivételt tett, ez pedig főleg az új szerepének köszönhető, ahol Alicia Keys-szel, Blake Sheltonnal és Adam Levine-nel dolgozik majd együtt a show tizenegyedik évadában.

Ezen kívül valami olyasmit akartam, ahol tényleg beszélgetünk, és nem csak valaki beszél hozzám öt másodpercig

– mondta.

Íme néhány dolog, ami kiderül az interjúból

A teljes interjú a szeptember végén megjelenő kiadásban olvasható, de már lehet szemezgetni belőle. Megtudhatuk többek között, hogy

Címkék: miley cyrus