Terheshashoz tartozik a VMA legbizarrabb szettje

Elég sok minden történt az idei VMA-n: Drake szerelmet vallott Rihannának, aki lekoptatta, visszatért Britney, akinek egy 2003-as szettjét idén egy 88 éves nő koppintotta le. Ezek azonban még együtt sem teszik ki azt a hatást, amit Laura Perlongo szettje (vagy inkább annak nem létezése) okozott.
Kapcsolódó cikkek

Tény, hogy várandósan nehéz felöltözni a vörös szőnyegre, de azért jó pár embernek sikerült már (elég Jessica Albára vagy Beyoncéra gondolni). Nem tudjuk, mi járt Laura Perlongo fejében, mindenesetre a végeredmény elég érdekesre sikerült: a 2010-es Catfish sztár, Nev Schulman menyasszonya ugyanis azt gondolta, jó ötlet csak egy zakót felvenni a díjátadóra.

Forrás: Europress / Getty

A pár össze is öltözött (alul feketét, fent khakit viseltek, nyakukba pedig fémes lánc került), Perlongo pedig – biztos, ami biztos alapon nehogy valakinek a figyelmét elkerülje meztelen felsőteste – egy láncokból készült x-szel hangsúlyozta dekoltázsát. Sajnos a haspuszilgatás sem maradt el, és bár a produkció megosztó lett, többségben vannak azok, akik inkább kihagyták volna az életükből a jelenetet.