Jean Claude Van Damme besokkalt, és az interjú közepén kiviharzott

Jó nagyot káromkodott az akciósztár, majd felállt, és kiment a stúdióból.
Kapcsolódó cikkek

Az akcióhős egy ausztrál reggeli tévéműsor riportereinek adott interjút műholdas kapcsolaton keresztül, amikor elszakadt a cérna.
A Sunrise című műsorban Van Damme egyre feldúltabb lett a szerinte értelmetlen és unalmas kérdések hallatán, aztán elege lett, és megkérdezte: Mi a fasz folyik Ausztráliában? És az interjú közepén felállt, és kisétált. A belga színész már a technikai körülményektől is frusztrált volt.

A cérna akkor kezdett elszakadni, amikor egy 1994-es filmjéről kérdezték, melyben Kylie Minogue volt a partnere.
“Ezek a kérdések, mindenki ugyanazt kérdezi tőlem 25 éve. Eljövök Ausztráliába, hátha valami mást is össze tudunk hozni a közönséggel.”
“Ezek az interúk nagyon unalmasak. A kérdések unalmasak. Nehezemre esik válaszolni rájuk, szóval izzadni kezdek, nem érzem jól magam, mert unalmasak. Van bármi érdekes kérdeznivalótok?”
Aztán felállt, közölte, hogy elmegy a mosdóba, de előbb elmondta a véleményét az ausztrál sajtótól:

Mi a fasz folyik Ausztráliában? Mi az isten történik? Én ezt képtelen vagyok csinálni, én ehhez túl természetes vagyok. Mi ez?!

Van Damme egyébként Thaiföldön forgatja a Kickboxer remake-jét, az ausztrál híroldalak meg pikírt megjegyzésekkel illetik, miszerint ha ők is a thai dzsungelben forgatnának, és nem lenne légkondi a szobájukban, ők is biztos nagyon frusztráltak lennének.