Rubint Rékát bepanaszolta egy luxushotel vendége

A szállodának panaszt író hölgy szerint a fitneszlady igénytelenségével volt a gond.
Kapcsolódó cikkek

A fitneszlady 38 éves lett a minap, születésnapját pedig egy különleges környezetben, a Hertelendy-kastélyban töltötte. A kétnapos bulit családja és barátai társaságában töltötte, de persze a napi edzés akkor sem maradhatott el. Éppen ez okozott neki bajt, ugyanis a luxushotel egyik vendégének nem tetszett az, hogy Rubint Réka 10km-es futása után izzadtan és ruhástól ugrott a medencébe.

“Tisztelt Szállodaigazgatóság! Meglepődve vettem tudomásul, hogy az Önök ötcsillagosnak titulált szállodájában olyan igénytelen vendégek is megszállnak, mint Rubint Réka, aki, miután futott 10 km-t és jól megizzadt, zuhanyozás nélkül ugrik a medencébe. Erről egy szép kis videót is feltett a Facebook-oldalára. Érdekelne, hogy ez egy elfogadott viselkedés-e Önöknél, illetve hogyan biztosítják a többi vendég számára a higiénikus körülményeket” – állt a panaszos levélben.

Minderre Réka beletörődve reagált, megszokta már, hogy fogást keresnek rajta.

Tényleg mindenbe belekötnek, amit csinálok, de arról például sosem beszélnek, amikor több ezer embert tornáztatok egyszerre. De nem érdekel, nem vagyok hajlandó meghallani ezeket a hangokat. Carpe diem, vagyis élj a mának, én eszerint élek és így vagyok boldog

– mondta a Borsnak. A napilapnak pedig a szálloda is nyilatkozott, aminek vezetője elmondta, hogy zárt körű rendezvény volt, ezért házon belül kezelik az ügyet.

Címkék: rubint réka