Amber Heard exe is megszólalt az egyre gyűrűző botrány kapcsán

A színésznő egykori barátnője szerint túl lett lihegve az ügy. A rendőrségi iratok nem ezt igazolják.
Kapcsolódó cikkek

Ki ne hallott volna már arról, hogy 15 hónapnyi házasság után szétment Johnny Depp és Amber Heard; a színésznő állítása szerint többek között azért, mert férje kapcsolatuk ideje alatt végig bántalmazta őt. Depp, aki tagadja Heard vádjait, már a felesége közelébe sem mehet, az újabb pletykák szerint pedig maga a színésznő is volt már bántalmazó fél egy kapcsolatban.

Állítólag 2009-ben egy reptéren megtépázta akkori barátnőjét, Tasya van Reet, akinek még a lánca is elszakadt, és az erről szóló dokumentumok szerint nagyon dühös volt az eset után. A lány a hír felröppenése után nem sokkal megszólalt az ügyben, és védelmébe vette exét. Az egykori barátnő szerint ugyanis túl lett lihegve az ügy, Amber Heardöt pedig tévesen tartóztatták le; és ez csakis két, hatalmi pozícióban lévő embernek köszönhető, akiket sokkolhatott az, hogy ők nem csak barátok voltak.

Mondjuk ennek igencsak ellentmond, hogy a helyszínen intézkedő rendőr egy nyíltan homoszexuális, immár nyugdíjazott nő volt, akinek közösségi oldalán is a Pride szivárványos zászlója díszeleg, és akitől távolabb már nem is állhatna homofóbia; ráadásként pedig egy családon belüli erőszak női áldozatait segítő szervezetet is támogat.

Mindeközben egy bulvárlap már arról is írt, hogy a színésznő babát vár Johnny Depptől, más információk szerint ez azonban minden alapot nélkülöző kitaláció.