Pikali Gerda: “Most nekem kell biztonságot árasztani”

A színésznő elárulta, meg kellett tanulni azzal a tudattal együtt élni, hogy párja, Rékasi Károly felépülése még jó ideig eltart.
Kapcsolódó cikkek

A színésznő egy szexi nőt alakít a Játékszín legújabb darabjában, melyben többek közt megéli a teljes kétségbeesés, a szerelem minden szintjét; ennek kapcsán pedig Rékasi Károllyal való kapcsolatáról, és a nemrégen újraműtött színész jelenlegi állapotáról is beszélt.

“Ez egy lassan tizenegy hó­napja zajló történet, meg kellett tanulni azzal a tudattal együtt élni, hogy Károly teljes felgyógyulása még eltart egy darabig. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat, ami nehéz, de azzal, hogy ideges vagyok, nem jutunk előrébb. Én a színpadon élem ki a szélsőséges érzelmeket, a ma­gán­életben sokkal higgadtabb vagyok. Most nekem kell a nyugalmat és a biztonságot árasztani. Sokat humorizálunk, a humor ugyanis gyógyszer. Nem kell mindent véresen komolyan venni. Amikor Karcsit tolták be a műtőbe, akkor is vicceltünk egymással” – mesélte Pikali Gerda, aki a Borsnak azt is elárulta, Rékasi már jobban van.

Facebook