Keleti Andrea: Peter Srámek éppen olyan, mint a férjem

A Nagy Duett versenyzője sok ismerős vonást fél felfedezni partnerében.
Kapcsolódó cikkek

A Nagy Duett versenyzője a Best magazinnak mesélt duettpartneréről, akiben sok ismerős vonást vél felfedezni. A Rising Starban feltűnt Peter Srámek ugyanis nagyon hasonlít a táncosnő férjére, Kovács Zoltánra.

“Mindketten kölyökképű, helyes, jól fésült férfiak, Zoli még harmincévesen is úgy nézett ki, mint egy gyerek. A személyiségük is rendkívül hasonló, mert bár külsőre valóban kisfiúsan festenek, mind a ketten rendkívül férfias, határozott emberek” – fejtegette Keleti Andrea, aki először nemet mondott a műsorra, de ma már élvezi a lehetőséget.

“Szerintem nagyon jó páros vagyunk! Szeretnénk jól megfelelni a feladatnak, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szépen tudjak énekelni, és kedves, szerethető produkciót tegyünk a színpadra. Ugyanakkor rettentő jól szórakozom azon, hogy a próbák során látom, hogy felnőtt emberek képesek teljesen kivetkőzni és bolondot csinálni magukból. (….) A gyerekek is kétkedve fogadták az egészet, ráadásul otthon sem szoktak lelkesedni érte, ha énekelek. Attól tartottak, mit fognak szólni az osztálytársaik, de szerencsére nem égettem le őket.”