Sosem találná ki, miért fagyasztott össze halakat Cinthya Dictator

Az extrém fotós lány mindig tud valami újabb furcsasággal előrukkolni.
Kapcsolódó cikkek

Jó, eddig is tudtuk, hogy Cinthya Dictatornak és Varga Viktornak vannak különös dolgai, de mégis mindig tudnak valami új – finoman szólva is – furcsasággal előrukkolni.

A hétvégétől a Nagy Duettben énekesként debütáló fotós lány kissé bizarr szokásairól a Best magazin közölt egy összeállítást, melyek között azért a halas sztori viszi a prímet. A különc celeb ugyanis nemrégiben összefagyasztotta Viktor és Cinthya nevű kedvenceit! És hogy miért?

„Viktorral való szakításunk után egy héttel a Cinthya nevű hal megdöglött. Tudom, nagyon elvetemült, de beraktam a mélyhűtőbe, hogy bevárja, amíg Viktor is meghal. Hét hónapra rá ez bekövetkezett, és akkor beraktam őt is a mélyhűtőbe, és összefagyasztottam őket. Azon a napon hatalmas eső esett. Ültem a szobában, és Viktor küldött egy fotót. Vett egy nyakláncot, amin két krokodil harapott egymásba. Válaszként lefotóztam az összefagyasztott halakat. Nem nagyon beszéltünk már akkor, de értettük és éreztük egymást még akkor is” – mesélte a magát tehetségtelennek, ám szorgalmasnak vélő Cinthya.