UFO vitte el a blokkolót a választási irodából!

Oké, ez csak egy teória, de elég kemény dolgok várhatóak szerdán a Nemzeti Választási Irodánál. Összeszedtük a legvalószínűbb forgatókönyveket.

Parádés, szenzációs, őrületes – csak kapkodja a fejét február óta a világsajtó azon, hogy megy a 21. században Magyarországon egy népszavazási kérdés beadása. Olykor ugyanis a kormánypárt egyik tartóoszlopához kötődő, kopasz, kigyúrt férfiemberek félemlítenek meg nyikhaj szocialistákat, akik arról szavaznának, vásárolhatnak-e parizert és tisztasági betétet vasárnap boltokban.

Nos, a Nemzeti Választási Iroda megérezte az idők szelét, és egy udvar közepére helyezte a blokkolót, aminek az a célja, hogy ennek használatával állapítsák meg, ki adta le előbb a kérdését. A kopaszkártyát már ellőtték, akik nem akarnak boltzáras népszavazást, ezúttal azonban valószínűleg más trükk kell majd, mivel kör alakú lesz a pálya, valahogy így:

Forrás: 24.hu

A Kúria várhatóan szerdán dönt arról, hogy visszadobja a korábbi kérdéseket, szabadon beadhatóvá válik a boltzár kérdése, így mindenki le fog csapni. De vajon mi történhet? Sorra vettük a lehetséges forgatókönyveket: