Elszabadult, sofőr nélküli autónak segített kiállni a parkolóőr

Nem hülye találmány az a kézifék!

Csodálatos videó érkezett az internetre, egyenesen a Fülöp-szigetekről. Egy Miki Esguerra Antonio nevű hölgy töltötte fel saját Facebook-oldalára még február közepén, és most lett belőle vírusvideó.

A történet röviden: a nő megáll (kicsit furán, de ebbe most ne kössünk bele, bárkivel előfordul) egy parkolóban. Mintegy háromnegyed perc elteltével kiszáll a kocsiból. További egy perc eltelik, amikor is a kocsi gurulni kezd.

Ó, az a fránya kézifék!

Majd érkezik a parkolóőr, aki segít a kiállásban – csak azt az egyet nem veszi észre, hogy iszonyatosan nem ül senki a kocsiban.

 

Nem igazán értjük, hogy a parkolóőr miért fordít hátat a kocsinak, amikor látja, hogy az pont a menetiránynak ellentétes irányban közelíti meg a forgalmas utat. Biztos úgy gondolta, hogy onnantól, hogy egy gépjármű elhagyja a parkoló területét, már nem az ő ügye, hogy mi történik.

Állítólag az autó – a csodával határos módon – végül sem magában, sem más kocsikban nem tett kárt. Nem úgy, mint abban a hasonló esetben, amely eszünkbe jutott a videó láttán.