Rékasit betegszállító viszi a Barátok Közt forgatásaira

A színész két héttel műtéte után máris munkába áll.
Kapcsolódó cikkek

Két hete annak, hogy újra megműtötték Rékasi Károlyt, miután csontjai nem forrtak össze az első operációja után. Némi komplikáció azonban ez alkalommal is adódott, hiszen a színész sebe nagyon vérzett, így háromszor is kapott vért. Mindezek ellenére úgy döntött, hogy a héten már munkába áll, a forgatásokra pedig betegszállítóval fog érkezni, akik felügyelnek majd állapotára is..

“Nem tudom, mennyire fog megterhelni a munka, az agyam is tele van még a műtéttel, de a legjobbat remélem. Az első a gyógyulásom, csak a második a munka, és ezt mindannyian – én is és a stábtagok is – szem előtt tartjuk. Hétfőn reggel a kapcsokat is kiszedték a lábamból. A munkába egy betegszállító cég fog szállítani, nehogy megterheljem a sérült lábamat. A forgatások alatt is ők és a stáb lesznek a segítségemre, az öltöző, a smink és a helyszínek között, és haza is a betegszállítók visznek majd minden nap, amikor forgatok” – mesélte a Borsnak Rékasi.

Karcsi újabb műtéte egyébként komoly fejtörést okozott a sorozat készítőinek, még az is felmerült lehetőségként, hogy ideiglenesen lecserélik őt. “A sorozat számára elengedhetetlenül fontos a munkavállalói egészsége, ezért a szükséges gyógyulási idő biztosítása végett több lehetőség is felmerült arra az esetre, ha Karcsi nem kap engedélyt a munkára. Gondolunk itt a történet teljes megváltoztatásán túl a karakter időszakos cseréjére – bár ez utóbbit szerettük volna a legkevésbé. Arra is ügyelnünk kellett, hogy a történet ne sérüljön, hiszen a sorozat a nézők szórakoztatására hivatott, mindemellett a színész szempontjait is szerettük volna figyelembe venni” – árulta el Rozgonyi Ádám, a sorozat kreatív producere.