Kis Grófo már nagyon unja, hogy mások az ő nevével próbálnak címlapra kerülni

A mulatós Jollyval való konfliktusáról is kerek perec elmondta a véleményét.
Kapcsolódó cikkek

A bulibáró szerint többen is vannak, akik saját teljesítmény helyett inkább azzal szerepelnek a bulvárban, hogy az ő nevét mocskolják be. Kis Grófonál emiatt már kezd betelni a pohár, de azzal sincs kibékülve, ahogy egykori zenésztársa intézte állítólagos konfliktusukat.

Jolly ugyanis egy hete még arról beszélt, hogy sosem fog megbocsájtani Grófonak, amiért egy londoni fellépésük alkalmával nem volt hajlandó duettezni vele. Utóbbi azonban egészen máshogy látja a helyzetet. “Meglepődve olvastam Jolly nyilatkozatát, hogy egy három hónappal ezelőtti, őszi buli óta haragos. Nekem, ha nézeteltérésem akad, igyekszem azt mi­előbb tisztázni, személyesen. Nem is értem, miért a bulváron keresztül üzenget, hónapokkal később. Az általa említett novemberi rendezvényen velem senki sem egyeztetett arról, hogy bármelyik dalt közösen adjuk elő. Nagyon meglepődtem, amikor elindult a zene, nem akartam már ráénekelni a saját hangomra. Nem fair a közönséggel szemben. De szívesen énekelek Jollyval is, bárkivel, biztosan lesz még rá alkalom” – kezdte a Borsnak az énekes.

“Bevallom, rosszul érint, és egyre többször fordul elő, hogy a nevem említésével igyekeznek mind többen címlapra kerülni. Biztosan könnyebb saját teljesítmény helyett engem rossz színben feltüntetni. De a közönség szeretete kárpótol a sok kellemetlenségért. Én a békességben hiszek, nem szoktam másokról panaszkodni, inkább tisz­tességgel dolgozom tovább a publikum szórakoztatásáért.”

Címkék: jollykis grófo