Vajna Tímea nem egy üresfejű nő

Vajnáné szakmai tudása havi félmilliót simán megér.
Kapcsolódó cikkek

Hazánk egyik legmegosztóbb celebéről egy korábbi állásinterjúztatója számolt be, sőt volt olyan készséges, hogy a Blikknek tízezer forintért átadta Vajna Timi 2009-es önéletrajzát is. Lényeg a lényeg, kiderült, hogy Vajnáné önerőből is szépen éldegélhetne, hiszen egy diplomás, két nyelvet beszélő marketing szakember, aki a pornócézárként emlegetett Gattyán György cégében is szerzett már tapasztalatot.

“Az emberek egy része üresfejű nőnek gondolja Tímeát. Sokak szerint a vagyonért ment feleségül Andyhez, aki a nagypapája lehetne. Pedig Tímea diplomás, szakmai tapasztalattal rendelkező hölgy, aki a munkaerőpiacon havi félmilliós fizetéssel járó állást is találhatna” – mondta a napilapnak az informátor, akinek munkáltatója ugyan nem vette fel Timit, de ennek csupán egyetlen oka volt, mégpedig az, hogy túl fiatalnak találták.

Tímea mindehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy az egyetemen megszerzett tudását és korábbi munkahelyein begyűjtött tapasztalatait most saját vállalkozásaiban kamatoztatja. (Nem hiába mondogatta Andy, hogy felesége remek üzletasszony.) “A Miss Universe Hungary menedzselésén kívül a castingügynökségemben és a drágakövekkel foglalkozó vállalkozásban is tevékenykedek.”