Got Talent: Nyert a Dirty Led Light Crew

A Hungary's Got Talent győztese 12 millió forinttal, nyaralással, és egy autóval lett gazdagabb. Rajtuk kívül milliókat nyert egy másik kiemelkedő tehetség is.

Szombat este tartották az RTL Klub idei gigaprodukciója, az első Hungary’s Got Talent döntőjét.

A tehetségkutatóra bárki jelentkezhetett, aki úgy érezte, hogy tehetségével kiemelkedik a tömegből. Ennek megfelelően színes végső mezőny alakult ki: a néptáncosokból álló Fricska, a rúdtáncos Molnár Nikolett, az All In tánccsapat, Badár Tamás bűvész, a kis versmondó Czuczor-Gidai Zsófi, a high-tech táncprodukciós Dirty Led Light Crew, a táncos lányokból álló Szupergirls, és a Talamba ütőegyüttes mérkőztek meg egymással.

A kilenc döntősre egész héten lehetett szavazni, és rendhagyó módon az adás elején bejelentették, hogy abban a pillanatban a Talamba szerepelt az első helyen.

Az utolsó adás egyik attrakciója volt Sebestyén Balázs érkezése, hiszen a műsorvezető most először jelent meg nyilvánosan, miután pénteken egy fogadás miatt lenyírták haját. A nagy várakozás ellenére eleinte csak egy hatalmas fekete bukósisakban, majd különböző fejfedőkben mutatkozott, de azért csak megmutatta az egy centis haját.

Fotó: Pál Anna

A zsűri két női tagja, Horgas Eszter és Kovács Patrícia is szolgált egy kis látnivalóval, ugyanis hatalmas mellbedobással érkeztek a stúdióba.

Elsőként a 11 bajnokból álló Acro Maniacs lépett színpadra a versenyzők közül egy izgalmas dzsungelprodukcióval. A zsűri szerint bravúrosak voltak, az emberekkel való dobálózás pedig egyenesen megunhatatlan.

Fotó: Pál Anna

Az All In tagjai Horgas szerint háborús vadállatokként szántották fel táncukkal a színpadot, igazán ötletesek voltak.

Czuczor-Gidai Zsófi ezúttal egy saját verssel jelentkezett, és ismét felrobbantotta a cukibombát. A zsűri szerint óvodai barátai mellett már az egész ország imádja.

Fotó: Pál Anna

Őt követte Molnár Nikolett egy lélegzetelállító rúdtánc előadással, amely olyan lendületesre és erősre sikeredett, hogy Csuja legszívesebben olimpiára küldte volna.

Badár Tamás egy elképesztő Facebook-kártyatrükkel varázsolta el a közönséget és a zsűrit, amelybe az egész országot bevonta.

Fotó: Facebook

A szomszédokat rettegésre biztató Talamba ütősegyüttes egy varázslatos karácsonyi produkcióval készült, amelyben közel százféle hangszert szólaltattak meg. Horgas Eszternek annyira tetszett a produkciójuk, hogy szívesen csatlakozna a csapathoz.

36 egyszerre magasba lendülő gyönyörű láb, a Szupergirls következett, akik fantasztikus összhangban táncoltak a színpadon.

A Fricska ismét bebizonyította, hogy a modern néptáncnak helye van a kínálatban, élőzenei kíséretük pedig plusz izgalmat csempészett az előadásba.

Fotó: Pál Anna

A Dirty Led Light Crew ámulatos produkciója annyira bejött a zsűrinek, hogy mind a négyen kinyilvánították: nekik kellene megnyerniük a versenyt.

Fotó: RTL Klub

A kilenc produkciót követően Balázs és Dombi bejelentették, hogy 2016 sem marad tehetségkutató nélkül: jövőre újra lesz X-Faktor.

Az eredményhirdetés előtt a Britain’s Got Talent első nyertese, egy igazi világsztár, Paul Potts produkcióját láthatták a nézők.

Az adás végén kiderült, hogy az első Hungary’s Got Talent győztese a nézők szavazatai alapján Dirty Led Light Crew lett.

A könnyek között ünneplő hét tagú győztes csapat 12 millió forinttal, egy nyaralással, és egy autóval lett gazdagabb.

Fotó: Pál Anna

A zsűri is választhatott egy különdíjas versenyzőt, aki a műsor kiemelkedő tehetsége lett. A cím büszke birtokosa, Badár Tamás 3 millió forinttal lett gazdagabb.