Lovasi miatt háborognak a nézők, de a Kozmix is nekiment a Sztárban sztár zsűrijének

Kemény beszólásokat kapnak az ítészek, akik a tegnap esti műsorban többek közt a Kossuth-díjas Lovasi Andráson is élcelődtek.
Kapcsolódó cikkek

Ezúttal sem úszták meg a kemény kritikákat a TV2 átváltozóshow-jának néha valóban igen merészen odamondogató ítészei – ráadásul most nemcsak a kommentelők, de még a közreműködő előadók is kiakadtak az értékeléseken.

A műsorból távozni kényszerülő Baby Gaby régi duettpartnere, a kozmixos Lányi Lala bőrébe bújt az este folyamán, aki zenésztársával, Hozsóval együtt fejtette ki véleményét a zsűri tagjainak – elsősorban Claudia és Majka – felkészültségéről.

“A produkcióval kapcsolatban nem érzek csalódottságot, a zsűri oldaláról picikét viszont igen. Azért, mert úgy érzem, hogy egy hiteles, komoly zsűritől nagyobb felkészültséget várhat az ember. (…) Majkának valószínűleg nem volt gyerekszobája, hiszen ő még a homokozóban játszott akkor, mikor erre a dalra egy egész ország ugrált. Illetve a Liptai Claudia nincs annyira felkészülve műfajokkal, hozzá tartozó öltözékekkel…” – mondta el az énekes az Afterparty című kísérőműsorban.

Hozzá hasonlóan a műsor Facebook-oldalán is rengetegen mondták el nem túl hízelgő véleményüket az ítészek munkájáról; sokakat kiakasztott ugyanis, hogy Tóth Gabi produkciója után a zsűri nem túl pozitívan nyilatkozott az eredeti előadó, Lovasi András munkásságáról.