Nócin két férfi osztozott nemrég

Az egykori műsorvezető új társat talált magának, miközben párja börtönben ült, de eleinte nem akart választani köztük.
Kapcsolódó cikkek

Czifra Noémi nyáron árulta el, hogy nem csak neki gyűlt meg a baja a törvénnyel, párja 11 hónapot ült börtönben csalás miatt. Akkor a szőke tévés így nyilatkozott. “Amíg a párom börtönben volt, rendszeresen látogattam, nem ingott meg a szerelmünk. Nem bujkáltam, bárki láthatott, amikor beszélőre mentem hozzá a fegyintézetbe. A 11 hónapot, amit bent töltött, hűséggel kivártam.”

Most kiderült, hogy a hűség fogalmát elég tágan értelmezi a Való Világ korábbi műsorvezetője, ugyanis bevallotta, hogy a férfi börtönbüntetésének utolsó hónapjaiban már mással is találkozgatott.

“Mindkettő a maga módján, de szeretett annyira, hogy elfogadják a helyzetet. Férfi létükre elfogadták, hogy osztozniuk kell rajtam, amit ha nem a pikáns oldaláról közelítünk meg, akkor még egy versenynek, egy férfias küzdelemnek is felfoghatunk. Mint a mesékben, amikor a királylányért meg kell küzdeni” – mesélte az Aktívnak Nóci, aki a frissebb versenyző mellett döntött.

Szerelme még nyúzott arccal ismerte meg és akkor is kitartott mellette, amikor arcplasztikája után trombózissal feküdt a kórházban. “Az elesettségemben és kiszolgáltatottságomban is mellettem volt. Amikor a büdös kórházban feküdtem ő fürdetett, ágytálat cserélt. Ez az, ami megmér valakit” – mondta a celeb, aki ismét az anyaságra készül.

Címkék: nóciCzifra Noémi