A közmű zsaroló alkalmazottja jelenthette fel Lajcsit

Galambos Lajos és felesége sorsáról ma dönthet a bíróság, akár előzetes letartóztatásba is kerülhetnek.
Kapcsolódó cikkek

Lagzi Lajcsit, feleségét, valamint egy harmadik személyt kedd este őrizetbe vett a rendőrség, lopás és vesztegetés gyanúja miatt, miután korábban illegális áram-, gáz- és vízelvezetés nyomaira bukkantak a zenész mocsai birtokán, a szintén a tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, valamint a nevéhez köthető tatai Boglárka Apartmanparkban.

Galambos ügyvédjén keresztül üzent, tagadta a vádakat, sőt panasszal éltek a gyanúsítás ellen, mivel szerintük az egész ügy egy személyes konfliktusra vezethető vissza. A zenész egyik rokona azt is elárulta, hogy pontosan miről is van szó. Elmondása szerint az Elmű egyik alkalmazottja környékezte meg a Lajcsit, felajánlotta, hogy némi juttatás fejé­ben elintézi, hogy a későbbiekben kevesebbet kelljen fizetnie.

“Ez a férfi gyakorlatilag megzsarolta Lajcsit. Azonban valószínűleg attól tartott, felnyomják, ezért védekezés helyett támadott” – mondta el a Blikknek a családtag.

Eközben a három Galambos gyerek sírva várja a találkozást szüleikkel, ugyanis azt sem engedték nekik, hogy a fogdán meglátogassák őket. Édesapjuk és édesanyjuk távollétében bébiszitter és a nagymama vigyáz rájuk.