Szorcsik H. Viki: Akkor telt be a pohár, amikor megütött

A Jóban Rosszban egykori színésznője állítja, gyermekei apja bántalmazta őt.
Kapcsolódó cikkek

Szorcsik H. Viki már közel három hete nem láthatta két kisgyerekét, miután apjuk egy láthatás után nem adta vissza őket. A fiatal édesanya korábban elhagyta párját, mivel kapcsolatuk állandó veszekedésekből állt, a férfi ráadásul meg is verte őt.

“Sorban jöttek a kicsik, és állandóan a négy fal között ültem. Úgy kellett elkéredzkednem tőle, hogy a barátnőimmel találkozhassak, míg ő minden hét végén kimaradt. Soha nem mentünk el vacsorázni, egy szál virágot sem kaptam, a párom nem segített a háztartásban sem, viszont ok nélkül egyre féltékenyebb lett. Sokszor elvette a telefonomat, hogy megnézze, kivel beszélek. Volt, hogy mérgében tört-zúzott. Augusztusban rávettem, hogy utazzunk el együtt egy vidéki fesztiválra, gondoltam kettesben rendbe hozzuk a kapcsolatot. Sokan felismernek, én pedig kedves természetű vagyok, hamar barátkozom. Egy szórakozóhelyen a párom meglátott néhány férfival beszélgetni. Ettől kiborult, a Tisza partján rugdosni kezdett és megütött. Szerencsére egy közös ismerősünk lefogta” – mesélte a Blikknek Viki, aki az elmúlt hetekben már mindenhol járt, hogy visszakaphassa gyerekeit.

Ugyanakkor Andriska és Zara édesapja tagadja, hogy valaha is kezet emelt volna anorexiával küzdő párjára: “Akár a hazugságvizsgálatot is vállalom, mert soha nem bántottam a gyermekeim édesanyját. A bíróságtól kifejezetten kérni fogom a poligráfos vizsgálatomat” – mondta Viki exe.

Címkék: szorcsik h. viki