Ébredjen Kefir gyerekkori szobájában!

Az énekes szülei elképesztő marketingszöveggel hirdetik eladó miskolci házukat. V-Tech lenne kihagyni.

“Eladó a V-TECH együttes frontembere Kefír szülői háza Miskolcon, bevároshoz közeli, nyugodt, csendes, kertvárosi részen. A három szintes ház középső szintjén egy nagyrészt egybe nyitott dupla nappalis, étkező- konyhás, egylégteres élettér található, melynek 18 m2-es terasza a Nyugati fekvésű hátsó udvarra néz. (…) Ha ezután te szeretnél ebben a házban élni és KEFÍR gyerekkori szobájában felébredni reggelente, hívj fel engem és megmutatom neked.V-TECH lenne kihagyni” – olvasható egy internetes apróhirdetésben a hangzatos felhívás.

A Hír24-nek maga Kefir is megerősítette, hogy a hirdetés valós. A szülei szeretnék eladni a miskolci családi házat, hogy Budapestre költözhessenek.

“A szüleim mindhárom gyermeke itt él, lakik és dolgozik. Szeretnének közelebb lenni hozzánk és az unokáikhoz, ezért árulják a házat. A hirdetés szövegét ők fogalmazták meg, de átküldték mielőtt megjelent volna. Szerintem nagyon jópofa, remélem ez is hozzájárul ahhoz, hogy mihamarabb el tudják adni az ingatlant. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy néhány évvel ezelőtt én is a V-Tech nevével hirdettem meg egy turnébuszt és nagyon hamar elment, valószínűleg innen jött a szüleim ötlete” – árulta el nekünk az énekes.