Hien szórakozik, míg apját körözik

Az énekesnőt látszólag nem viseli meg túlzottan, hogy az édesapját embercsempészettel vádolják.

Hien édesapja, Nguyen Tuan Ahn pénteken megszökött a tárgyalás elől, és jelenleg állítólag külföldön tartózkodik. Nemzetközi és európai elfogatóparancs van érvényben ellene, minden bizonnyal megterhelő számára a bujkálás.

Közben lánya, a Megasztárban megismert énekesnő néhány hete Amerikába költözött, és legalább néhány évig biztosan ott fog élni, mert a Berklee College of Music-ban kezdte meg a tanulmányait. Facebook-oldalának tanulsága szerint elég jól érzi magát odakint, a képeket elnézve nem viseli meg túlzottan, hogy az édesapját embercsempészet miatt a fél világ keresi. Tegnap például új barátnőivel szórakozott, jó hangulatú délutánjuk lehetett.

Hien szüleit azzal vádolják, hogy egy nemzetközi bűnbanda tagjaként 2009 márciusától hamis meghívólevelekkel, nejlonzsákba csavarva csempésztek embereket. A bűnbanda tagjai állítólag kilenc-tízezer eurót kértek a jobb életre vágyó vietnamiaktól, ha nem tudtak fizetni, akkor illegális marihuánaültetvényeken dolgozhatták le a tartozásukat. Bűnszervezetben elkövetett embercsempészés bűntette és más bűncselekmények miatt összesen 25 személlyel szemben emeltek vádat. Hien édesapja az ügy elsőrendű vádlottja, és ha bűnösnek találják hosszú börtönbüntetést kaphat.

Címkék: hien