Nyári Dia új szakmával próbálkozna a Barátok Közt után

Az RTL Klub napi sorozatának színésznője már képesítést is szerzett abban a szakmában, amivel a jövőben foglalkozni szeretne.
Kapcsolódó cikkek

Nyári Diána lassan egy éve, hogy profi edzőnek mondhatja magát, ám képesítését majd csak a későbbiekben szeretné kamatoztatni.

“Tavaly májusban végeztem, mint gyerekfitnesz-oktató. Nem helyezkedtem el azóta a szakmában, de az elhatározás teljesen komoly, nem hiába tanultam. Egyelőre most a Barátok Köztre koncentrálok, és a színházra, de a jövőben mindenképp szeretnék ezzel foglalkozni. Úgy képzelem el, hogy ha már lesz gyermekem, és idősebb leszek, akkor nagyobb hangsúlyt fogok erre fektetni. Még csak a vizsgák alkalmával tartottam órákat, de nagyon kemény gyerekeket oktatni. Kétszer annyi energiát igényel, mintha felnőtt órát tartana az ember” – mesélte a fiatal színésznő a 8:08 Minden Reggel adásában.

Az X-Faktoros szerelmével nemrég összeköltöző Dia saját testének formálására is nagyon odafigyel, ezért diétázik és sokat sportol. Legutóbbi szexi fotóit elnézve pedig, meg is van ennek az eredménye.

Címkék: nyári dia