Vadkendert termesztenének Kordáék

Az RTL Híradó vendégműsorvezetői furcsa kommentárokkal látták el a riportokat, és hasznos tanáccsal búcsúztatták az évet.
Kapcsolódó cikkek

Korda György és Balázs Klári ma az egész napjukat az RTL Klub székházában töltötték, az esti híradóra készültek. Ők voltak ugyanis a szilveszteri adás vengédműsorvezetői, Erős Antónia és Szellő István székéből köszöntötték a nézőket. A sztárházaspár a tőlük megszokott komótos tempóban, sajátságos poénokkal és furcsa megjegyzésekkel vezette fel a riportokat. Látszott, hogy izgultak, néhány apró bakijuk is volt. A tüneményes hírolvasók nagyot nevettek a politikusok vizes kalandjain, az egyik kétbalkezes drogtenyésztőről szóló riport után pedig azt is megfogadták, hogy ők maguk is vadkendert ültetnek majd a kertbe. Mert az állítólag jó Klárika hátfájására.

Végezetül mindketten boldog új évet kívántak a nézőknek, a nemrég életmentő műtéten átesett Gyuri bácsi pedig azt tanácsolta mindenkinek, hogy jövőre tanuljanak meg kártyázni, mert öregségükre jó elfoglaltságot jelent majd.