Istenes Bencéről már a német lapok is írnak

A műsorvezető hazai sikereire már egy németországi napilap is felfigyelt, Bence pedig közösségi oldalán büszkélkedett el vele.
Kapcsolódó cikkek

Istenes Bence még csak 27 éves, de karrierje kezd a csúcsra érni. A zenetévénél kezdte műsorvezetőként, majd az RTL Klubhoz került, ahol egyre nagyobb feladatokat bíztak rá. A Sebestyén Balázs utódjaként is emlegetett Bence idén ősszel csatornája két jelentős műsorában is szerepet kapott. A Való Világot továbbra is Liluval fogja vezetni, ám az X-Faktor házigazdájaként már egyedül kell bizonyítania. Tévés karrierje annyira dübörög, hogy rádiós munkájától is kénytelen volt megválni.

Ezek után nem meglepő, hogy a sikereket bezsebelő ifjabb Istenesről már a német lapok is elismerően beszélnek. Bence ugyanis Németországban töltötte tinédzserkorát, hiszen szülei válása után édesanyjával maradt, aki kiköltözött. Innen a német kapcsolódás.

Az RTL Klub sztárja nagyon büszke magára, amit közösségi oldalán meg is osztott követőivel. Azt is elárulta, hogy bízik abban, nemzetközi vizeken is ismertté tud válni.

Címkék: istenes bence