Az Édes Élet szereplőit parodizálja az Irigy Hónaljmirigy

Mindenkit elküld az Édes Életbe új klipjében az Irigy Mirigy. A zenekar Varga Viktor Lehet zöld az ég című dalát költötte át, a hozzá kapcsolódó videóban pedig megjelennek a TV2 jól ismert karakterei is.
Kapcsolódó cikkek

A mirigyesek új klipjében többek között Varga Viktor és Cinthya Dictator hektikus szerelmi élete elevenedik meg. Viktort Kabai Laci, Cinthyát pedig Molnár Imi alakította.

„Varga Viktor remek alapanyag egy paródiához: több mint érdekes a személyisége, az életformája – már amit az Édes Életben látunk – ezért választottuk őt a következő „áldozatunknak”. Ugyan a hírek szerint véget ért a kapcsolatuk Cinthyiával, de a románc különleges pillanatai megértek egy paródiát. Viktor Lehet zöld az ég című dala nem a legfrissebb sláger, de 2010 óta folyamatosan játsszák a rádiók, hatalmas sikert ért el, ezért úgy gondoltuk, még mindig megérdemli, hogy bekerüljön a „célkeresztbe”” – magyarázta az Irigy Hónaljmirigy dobosa.

Laci azt is elárulta, hogy a videóban szemtanúi lehetünk Berki Krisztián ominózus herevasalásának, Kelemen Anna épülő popkarrierjének, és Győzike kiborulásainak is.

Ezt olvasta már? Dukai Regina finoman szólva sem aratott osztatlan sikert vasárnap.