Rossz passzban van Hujber Feri

A színész kiborult Bajor Imre halála miatt, gyászolja Robin Williamset, és csúnyán berágott azokra, akik szinkronmunkáit kritizálják.
Kapcsolódó cikkek

Hujber Feri nem éppen legjobb időszakát éli mostanában. Ahogy már mi is beszámoltunk róla, a színészt nagyon megviselte Bajor Imre halála, az utcán roskadt össze fájdalmában. Annál érdekesebb viszont, hogy a temetésen mégsem vett részt, amit a Borsnak így magyarázott:

“Ha megjelentem volna a szertartáson, biztos vagyok benne, hogy nem tudtam volna visszafogni magam. Mikor Imre lánya a szertartáson arról beszélt, hogy mit mondott neki és testvérének az édesapja, legszívesebben szabadjára engedtem volna az érzéseimet, a fájdalmat. De nem akartam, hogy a legcsekélyebb módon is elvonjam a szertartásról a figyelmet, hiszen az méltatlan lett volna Imréhez és a szeretteihez is. Tapintatból és tiszteletből nem vettem részt a temetésen” – mondta Hujber, aki azt is elárulta, Robin Williamset is gyászolja, az ő halála is nagyon mélyen érintette.


Fotó: Facebook

Valószínűleg az sem tett túl jót a színész hangulatának, hogy a Vikingek című sorozatban rábízott szinkronszerepet sokan kritizálták, ezért egy igencsak alpári stílusú levelet fogalmazott meg, amit a comment:com blogon lehet teljes terjedelmében elolvasni.

“Minden F*szkalapnak aki a hangomon lovagol…
A Vikingek sorozatot azért kaptam meg mert valaki azt érezte hogy én vagyok az!
Nem mert kib*szott Celebk*rva vagyok hanem mert másképp megy a szinkron szereposztás mint ahogy Ti gondoljátok!” – kezdődik a levél, amiben aztán helyenként egészen eltérni látszik a tárgytól, sőt néha egészen képzavaros sorokat is olvashatunk.

“Nem akarom hogy megint ezen lovagoljon a média de a feleségemmel évtizedes vita a nyitott házasság, harc, család, én nyugatra akarok menni Ő maradni, és hogy közöltem csak akkor hagyom itthon a gyerekekkel, ha jön a betörő, nem hívja a rendőrséget hanem levágja a fejét és elássa hátul a kertben….
Halálosan komolyan gondolom!”   – írja a színész, aki remélhetőleg második gyermeke megszületését már vidámabb hangulatban fogja köszönteni.

Ezt olvasta már? Sérülést szenvedett Erdei Zsolt.