Klapkát teljesen kimerítette a nászút

A milliomos ötödik házasságát ünnepelte Siófokon, ami elég fárasztóra sikeredett, ha tehette a medence partján horkolt.
Kapcsolódó cikkek

Klapka György egy hónappal ezelőtt kötötte össze életét hivatalosan is élettársával, Kiss Marival. Az aranyember ötödik lagzija annak ellenére is jól sikerült, hogy barátja, Koós János leparasztozta a násznépet. Az „ifjú pár” nászútja célpontjául a magyar tengert választotta, Klapka pedig már a nászéjszakáról is beszámolt. A kéthetes nyaralás során azonban a milliomos jócskán megfáradt, amiről a Blikk olvasóriportere fotót is készített.

“Két hete, hétfőn érkeztek Klapka úrék a nászútra. Nem egyedül jöttek, hozták az unokákat is, akikkel rengeteg időt töltöttek. Sokat pihentek, napoztak és beszélgettek. Klapka pedig, ha nem a gyerekekkel játszott, akkor az árnyékban aludt, általában tátott szájjal” – árulta el a szemfüles olvasó.

 
Az üzletember a róla készült fotó láttán készségesen mesélt nászútjáról és azt is bevallotta, hogy reggel és este is volt, aki lefárassza.

“Két hetet töltöttem Siófokon, ez volt a nászút. Nem is tudom, hogy a nappalok voltak kimerítőbbek az unokáimmal, Szófiával és Juliettel, vagy az éjszakák a nejemmel. Egy nagy baj volt: isteni kaját adtak és rengeteget; sajnos híztam is öt kilót, aminek az orvosaim egyáltalán nem örülnek, mert tartani kéne a súlyomat. A jó étek, az unokákkal való hancúrozás, Marival az esti „magánprogramunk” tényleg kimerített. A fotó is biztosan egy jó kis svédasztalos kajálás után készülhetett, amikor bezabálva elszunyókáltam, mert nem volt korábban ekkora a hasam” – mondta Klapka a Blikknek.