Levágták Faragó András egyik lábujját

A Budapesti Operettszínház művésze egy hónapig feküdt kórházban, leadott harminc kilót, ráadásul az egyik lábujját is le kellett vágni.
Kapcsolódó cikkek

Mint megírtuk, Faragó András még májusban került kórházba súlyos cukorbetegsége miatt. A Budapesti Operettszínház művésze nem tudta, hogy cukorbeteg, így a lábán lévő sebet házi praktikákkal próbálta kezelni. Végül ez lett a végzete, amikor ugyanis orvoshoz fordult, már csak a drasztikus megoldás jöhetett szóba.

“Volt egy seb a lábujjamon, amely csak nem akart gyógyulni, hiába próbáltam meg mindent bevetni. Elmentem orvoshoz, ahol aztán kiderült, hogy a cukorbetegség miatt nem gyógyul, és már el is üszkösödött. Amputálni kellett, nem volt más választás. Most legalább tíz százalékkal kevesebb az esélyem arra, hogy tüskébe lépjek! – nevetett. – Persze megkönnyebbültem, amikor az orvosok közölték velem, hogy megállt a gyulladás, de így is több mint egy hónapig feküdtem bent. Közben persze le kellett vinni a cukrom, ami huszonhármas értéken volt, amikor bekerültem” – mondta a Blikknek a színész, aki emellett még 30 kilótól is megszabadult: most már “csak” 114-et nyom.

Fotó: TV2