Apaságra készül Sági Szilárd

A gasztrokibic és párja, Szilvi 5 éve szeretnének szülők lenni. A baba nem jött, Szilárdék így nagy lépésre szánták el magukat.
Kapcsolódó cikkek

Több évi próbálkozás után Sági Szilárd és Soós Szilvi úgy döntöttek orvoshoz fordulnak, kivizsgáltatják, miért is nem jön össze a rég várt kisbaba. A vizsgálatok során megállapították, hogy mindketten teljesen egészségesek, a kicsi viszont csak nem akart megérkezni. Négy inszemináción túl Szilárd és párja végül úgy döntöttek, lombik programmal próbálkoznak. A speciális klinikán végzett, személyre szabott kezelés és beavatkozás eredményére hétvégén derülhet fény.

Fotó: TV2

“Töretlen lelkesedéssel próbálkozunk” – kezdte Szilárd pozitívan a Hír24-nek. “Közvetlenül engem is megvisel a procedúra, hiszen Szilviben most dolgoznak az ösztönök és a hormonok. Valószínűleg férfitársaim ismerik ezt a problémát, ami valójában azért egy édes teher” – nyilatkozta továbbá a nem könnyű időszakról.

Kérdésünkre a gasztrokibic azt is elmondta, hogy amennyiben a program sikeres lesz, teljesen mindegy számára a bébi neme, az biztos, hogy akár fiú, akár kislány születik, főzni, természetet járni és bütykölni apával fog majd.

Címkék: sági szilárd