Zámbó Krisztián tolószékbe került

Az Édes Élet sztárjának komoly fájdalmai vannak, ami miatt már lábra állni se bír.
Kapcsolódó cikkek

Zámbó Krisztián már korábban is mesélt arról, hogy valami nincs rendben a hátával, betegsége pedig minden évben újra és újra előjön. Ezúttal a TV2 realityjének forgatásán omlott össze.

“Ágynyugalomra intett az orvos, de csak miután beinjekciózta a derekamat. Körülbelül három évvel ezelőtt jelentkezett hasonló fájdalom először, akkor lumbágóra gyanakodtunk, de most már kezdek megijedni, hogy sérvről van szó” – mesélte Krisztián a Borsnak.

Fotó: Kummer János

A gyermekvállalástól viszakozó énekesnek azt javasolta az orvosa, hogy egy ideig kerekesszékkel közlekedjen, ezért Krisztián most mindenben párja segítségére szorul.

“A csípőm és a gerincem találkozásánál érzem ezt a borzasztó, nyilalló fájdalmat. Éppen forgattunk, amikor felálltam az ágyról és azzal a lendülettel azonnal össze is estem. Most hetekig kell feküdnöm, de, hogy őszinte legyek, nem is tudnék lábra állni. Olyan fájdalmaim vannak, hogy csak négykézláb tudom elvonszolni magam a mosdóba is. Ha sürgős dolgom akad, a párom tolószékben gurít el a helyszínre. Félek, hogy sérvem van, de attól még inkább, hogy esetleg meg kell operálni. Nehezen viselem a kiszolgáltatott helyzeteket, de szerencsére a párom mellettem áll.”