Matt Damonnal és Ben Affleckkel nyerhet randevút 10 dollárért

A hollywoodi sztárok a jótékony célú nyereményjáték népszerűsítéséhez egy rövid videóval is hozzájárultak.
Kapcsolódó cikkek

Ben Affleckkel és Matt Damonnal találkozhat Los Angelesben egy jótékonysági kezdeményezés keretében meghirdetett sorsolás nyertese.

Az Omaze.com jótékonysági szervezet február 18-ig tízdolláros sorsjegyeket árul. A sorsolás nyertese kísérőjével együtt repülhet Los Angelesbe, ahol eltölthet néhány órát az Oscar-díjas színészekkel. A nyeremény az utazást és az ellátást is fedezi.

A hollywoodi sztárok a jótékony célú nyereményjáték népszerűsítéséhez rövid videót forgattak, amelyben magukat is kifigurázzák.

“Egyszerűen csak lóghatunk együtt, csinálhatunk képeket vagy csacsoghatunk a sportról” – javasolja Damon a jövendőbeli nyertesnek. Affleck olyan témákat dob fel, mint az irodalom vagy a közel-keleti politikai helyzet.

A vicces videó ellenére a sorsolás komoly célt szolgál. A teljes bevételt egy a harmadik világot támogató projekt kapja, amelyben nemrég George Clooney is részt vett. A filmsztárral eltölthető vacsorára szóló sorsjegyek révén több mint egymillió dollár gyűlt össze, amelyet a dárfúri háborús régió megsegítésére fordítottak.